Deze blog kan je best lezen met een laatste versie van je browser.

woensdag 2 januari 2013

Nieuwsbrief nr 1


van de coordinatie voor een militair embargo tegen de regimes van Rwanda en Oeganda 

28 décember 2012



Dag,

We danken je omdat je één van de 800 ondertekenaars bent die tot nu toe de petitie voor een militair embargo tegen de Rwandese en Oegandese regimes ondertekenden.

We gaan verder werken met deze petitie tot we van de militaire samenwerking van de Belgische, Europese en de VS-regering met de Rwandese en Oegandese regeringen een agendapunt hebben gemaakt voor de Belgische regering en de internationale gemeenschap.

Dat is de reden waarom we een weblog opstarten die je hier kan raadplegen :

Je vindt er de petitie zelf evenals achtergrondinformatie (*) en aankondigingen van acties om de petitie te verspreiden. 

Aarzel niet op ons beroep te doen als je sprekers zoekt voor een informatieavond over de oorlog in Oost-Congo.

We nodigen je ook uit op onze eerstvolgende vergadering van de coördinatie die zal plaats vinden op zaterdag 5 januari van 10u30 tot 12u in de lokalen van intal, Haachtse steenweg 53, 1210 Brussel.
Deze vergadering staat open voor elkeen de wil bijdragen tot de campagne met deze petitie.

Namens de coördinatie,

Isabel Minnon.

(*) Als je Frans leest, kan je best af en toe ook onze franstalige blog bezoeken want het kan dat bepaalde achtergrondinformatie enkel in het Frans ter beschikking zal zijn.

PS : als je deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, volstaat het een mail terug te sturen naar ons adres met de zin « gelieve me te desabonneren ».

Geen opmerkingen:

Een reactie posten